Leverbetrouwbaarheid

Het maken van goede afspraken. Afspraak is afspraak! Hier hechten wij veel waarde aan.

Vakmanschap

Goed opgeleide en gedreven medewerkers in combinatie met een modern machinepark.

Betrokkenheid

Samen met onze klanten gaan wij voor het beste resultaat.

Kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat het door u gewenste kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt.

Apparatenbouw bij Descotech Metal BV

Het bouwen van apparaten is door de jaren heen specialistischer geworden. Bij Descotech begint het proces om een apparaat te laten bouwen bij de klant. Wij denken graag mee en ontzorgen onze klant waar dat gewenst is. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan het voortraject op gebied van engineering.

Afgezien van Apparatenbouw specialiseren wij ons ook in Machinebouw, Oppervlaktebehandeling, Plaatbewerking en Buigtechniek.

Complex frame waterbehandeling

Pictogram van apparatenbouw

Steeds belangrijker

Apparatenbouw is een uitdagende discipline binnen de metaalbewerkingsindustrie. Bij de totstandkoming van een ontwerp moet er vaak rekening worden gehouden met kostenefficiëntie en wordt er gebruik gemaakt van creatieve ideeën. Daar komt bij kijken dat apparatenbouw steeds belangrijk wordt in de maakindustrie. Innovaties volgen elkaar tegenwoordig steeds sneller op en de eisen aan producten veranderen of worden ingewikkelder. Dit betekent dat de realisatie van apparaten vloeiender moet verlopen. Bij Descotech Metal B.V. geven we daarom de voorkeur aan co-makership. Lees hier meer over ons en onze werkwijze.

 

Complexe vraagstukken

Apparatenbouw betekent bij Descotech Metal B.V. doorgaans dat er metalen frames worden voorzien van beplating zodat onze klanten er alleen nog hun eigen specifieke accessoires aan toe hoeven te voegen. Dit betekent dat we producten bestaande uit meerdere sub-samenstellingen maken en vaak ook al afmonteren zodat we een compleet eindproduct aan de klant kunnen leveren.

Ongeacht zit u ook voor complexe vraagstukken goed bij Descotech Metal BV. Complexe metaaltechnische vraagstukken vereisen doelgerichte oplossingen. Daarom denken wij ook in het voortraject ook met de klant mee. Met veel kennis, ervaring en vakmanschap werken wij met een proactieve houding aan uw vraagstukken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Descotech Metal B.V.

Onze werkwijze

Klantwensen

We brengen alle wensen en eisen van de samenwerking als wel het eindproduct in kaart. Hiermee vormen we een sterke basis voor de samenwerking en het beste resultaat.

Productontwerp

Wanneer de eisen van het product helder zijn gaan we aan de slag met het ontwerp. Een eigen ontwerp inbrengen kan natuurlijk ook, desgewenst denken wij graag mee met u voor eventuele verbeteringen van de kwaliteit.

Ontwikkeling

Op basis van het definitieve ontwerp gaan we met onze vakmannen aan de slag om het beste eindresultaat te realiseren.

Testen

Wanneer de producten af zijn worden deze getest op basis van de gestelde eisen. Zo maken we ons resultaat meetbaar.

Veelgestelde vragen over apparatenbouw