Constructiebankwerker – Lasser

 

In deze functie beschik je over technische basiskennis en kan je zelfstandig werken op basis van een tekening.
Je werkzaamheden bestaan vooral uit het maken, bewerken en monteren van metalen producten, naar wens van de klant.

Wat ga je doen?

Als constructiebankwerker / lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen en (hulp)constructies tot complete constructies, apparaten en/of installaties. Dit doe je met behulp van diverse lastechnieken, zoals Mig/Mag en Tig.

Je bent in staat om technische tekeningen te lezen waaruit je de meest effectieve werkvolgorde en inzet van productiemiddelen bepaalt. Je maakt onderdelen en delen van constructies op maat door middel van buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en boren. Als constructiebankwerker / lasser draag je actief bij aan de ontwikkeling van product en proces en werk je in een moderne, schone en opgeruimde werkplaats.

Wat verwachten wij van jou?

– Je hebt MBO werk- en denkniveau;
– Stage-/werkervaring in een soortgelijke functie binnen de constructie of apparaten-/machinebouw;
– Je bent zelfstandig en weet van aanpakken.

Wat mag je van ons verwachten?

– Een dynamische functie waar ruimte is voor groei en ontwikkeling;
– Enthousiaste collega’s en een ongedwongen werksfeer waar het goed toeven is;
– Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris volgens CAO Metaal en Techniek.
– Zit je nog op school of ben je bijna klaar? Wij bieden opleidingsperspectief en hebben veel mogelijkheden voor BOL en BBL scholieren.
– Al een aantal jaar ervaring? Breng jouw bedrevenheid met je mee naar onze werkplaats!

Wie zijn wij?

Descotech Metal B.V. is een metaalbedrijf in Weerselo en actief op het gebied van plaatbewerking, constructie en apparatenbouw. Wij leveren een grote diversiteit aan producten. Zowel projectmatig als repeatmatig zowel in klein-serie als enkelstuks. Betrokkenheid, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid zijn onze eigenschappen voor klanttevredenheid.

Is de baan op jouw lijf geschreven?

We maken graag tijd vrij om jou een dagje mee te laten lopen om zo onze organisatie beter te leren kennen! Of je nu net je studie hebt afgerond of al een aantal jaar ervaring hebt: mail je sollicitatie naar: info@descotechmetal.eu of bel naar 0541 – 352335 voor meer informatie.