Vacatures

Constructiebankwerker - lasser

Marketingstage – Afstudeeropdracht

Zit jouw hoofd vol creatieve ideeën? (M/V)

Klaar voor een uitdaging?

Ben je op zoek naar een uitdagende en creatieve marketing stage / afstudeeropdracht bij een groeiend en informeel bedrijf? Durf je zowel te denken als te doen? Dan zit je goed! Of jouw interesse bij digital marketing ligt, bij grafische vormgeving of ergens anders; op ieder vlak ben je bij ons van zeer toegevoegde waarde!

Wij hebben een aantal uitdagingen die we graag aan willen gaan en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Wellicht heb je onze website en social media kanalen bekeken en begint het al te kriebelen om dit eens flink onder handen te nemen. Hebbes! Zit je te denken aan een stage / afstudeeropdracht richting online marketing? Neem je graag initiatief en durf jij het aan om de metaalbranche een hippere uitstraling te geven? Kun jij ons helpen bij het vergroten van onze online zichtbaarheid en vindbaarheid? Hoe komen we bij werkzoekenden, maar ook bij klanten , die nog niet bekend zijn met ons, onder de aandacht? Daarnaast krijg je ontzettend veel ruimte voor eigen ideeën en werkzaamheden. Foto’s /video’s maken, onze website updaten, social media posts ontwerpen, teksten schrijven en noem maar op.

Jij hebt:

– Een opleiding in de richting marketing, communicatie of vergelijkbare richtingen.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Flexibel, nieuwsgierig, creatief en durf om dingen te ondernemen.

Jij krijgt:

– Een ontzettend hecht en enthousiast team waarin je je snel thuis zult voelen.
– Er wordt naar je geluisterd en er wordt iets mee gedaan.
– Een stage / afstudeeropdracht waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.
– Een stagevergoeding
– Altijd samen pauze houden, vrijdagmiddagborrels en gezellige bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Descotech Metal B.V. is een metaalbedrijf in Weerselo en actief op het gebied van plaatbewerking, constructie en apparatenbouw. Wij leveren een grote diversiteit aan producten. Zowel projectmatig als repeatmatig zowel in klein-serie als enkelstuks. Betrokkenheid, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid zijn onze eigenschappen voor klanttevredenheid.

Is de baan op jouw lijf geschreven?

We maken graag tijd vrij om jou een dagje mee te laten lopen om zo onze organisatie beter te leren kennen! Of je nu net je studie hebt afgerond of al een aantal jaar ervaring hebt: mail je sollicitatie naar: info@descotechmetal.eu of bel naar 0541 – 353445 voor meer informatie.