11 april 2024 bezoek ondernemersvereniging Reutum

Op 11 april 2024 is de ondernemersvereniging Reutum bij Descotech Metal B.V.  op bezoek geweest.

Walking Runner

OVR Reutum bedankt voor jullie komst en geslaagde avond!

We hebben een presentatie en rondleiding gegeven onder het genot van een hapje en een drankje!

Als jong bedrijf zijn we trots, dat deze jongens al 10 jaar bij Descotech Metal B.V. werkzaam zijn.

Op naar de volgende 10 jaar!

PERSBERICHT in weekblad Dinkellandvisie woensdag 25 mei 2022

Descotech Metal sleept OOM Award in de wacht

WEERSELO – Descotech Metal uit Weerselo heeft de OOM Award 2021 voor de regio Overijssel in de waccht gesleept. In de verkiezing van de meest actieve (metaal)leerbedrijven van Nederland bleef Descotech de andere genomineerden Heass Metaal uit IJsselmuiden en Hofstede-Timmerman uit Staphorst voor.

“Opleiden levert alleen maar winnaars op”, zegt Benno Masselink, eigenaar en praktijkopleider van het genomineerde Descotech Metal. “Wij proberen zo breed mogelijk op te leiden, zodat onze medewerkers op meerdere plekken inzetbaar zijn en dus ook steeds nieuwe uitdagingen hebben in hun werk. Op deze wijze wordt er een stuk betrokkenheid gecreëerd van onze vakmensen bij ons bedrijf.” Door corona was de prijsuitreiking uitgesteld.

Werken en leren bij Descotech Metal

De prijs van € 2.500,- is bedoeld voor het extra opleiden van mensen. Het geld zal worden besteedt aan het extra opleiden van mensen om met een lascobot te kunnen werken. Lijkt het je ook wat om bij Descotech Metal te komen werken? Kom gerust langs in Weerselo of neem contact op per e-mail via info@descometal.eu of bel naar tel. 0541-352335.

Vakjury

De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid, het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden en de mate waarin er tijdens het werk geleerd wordt en de stimulans vanuit de werkgever hiervoor. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

OOM Awards

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met circa 155.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.Descotech Metal sleept OOM Award in de wacht.

 

OOM Award Descotech Metal B.V.

Kijk eens: onze nieuwe medewerker!

Een las Cobot uitgevoerd met de nieuwste lasapparatuur.

De laswerkzaamheden kunnen nu nog beter en efficiënter worden uitgevoerd door deze aanschaf. Door geautomatiseerd lassen is elk product gelijk. Wij kunnen u van dienst zijn van product engineering in 3D tot en met de productie/uitvoering, Door deze werkwijze zetten wij u idee om in een praktisch en efficiënt te maken product.

Graag gaan wij met u het gesprek aan wat wij voor u kunnen betekenen