PERSBERICHT in dagblad Tubantia woensdag 5 januari 2022

Descotech Metal BV in de race voor OOM Award 2021

Descotech Metal uit Weerselo is genomineerd voor de OOM Award Overijssel 2021, een prijs voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Of het Twentse bedrijf er met de titel vandoor gaat moet blijken op 19 mei 2022 tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Metaalunie bij het Techmed Centre in Enschede.

Descotech Metal biedt medewerkers een zo breed mogelijke opleiding zodat ze op meerdere plekken inzetbaar zijn, zegt eigenaar en praktijkopleider Benno Masselink. “Zo ervaren onze vakmensen steeds nieuwe uitdagingen.” Ook Hofstede-Timmerman uit Staphorst en Haess Metaal uit IJsselmuiden zijn genomineerd.

De OOM Award nomineert bedrijven op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door werknemers binnen het bedrijf, begeleiding van bbl-leerlingen en het aanbod van stageplekken. Een vakjury bezoekt alle genomineerde bedrijven en komt dan tot een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie. De award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking

 

Kijk eens: onze nieuwe medewerker!

Een las Cobot uitgevoerd met de nieuwste lasapparatuur.

De laswerkzaamheden kunnen nu nog beter en efficiënter worden uitgevoerd door deze aanschaf. Door geautomatiseerd lassen is elk product gelijk. Wij kunnen u van dienst zijn van product engineering in 3D tot en met de productie/uitvoering, Door deze werkwijze zetten wij u idee om in een praktisch en efficiënt te maken product.

Graag gaan wij met u het gesprek aan wat wij voor u kunnen betekenen